WHATSAPP
06 1327 3502
0

Let op! Vrijdag 1 decmber a.s. tot 11.00 bestellen morgen in huis 
Vrijdag 1 december a.s. worden pakketten eerder bij ons afgehaald dan u gewend bent. Wilt u er zeker van zijn dat uw bestelling, mits op voorraad, dezelfde dag de deur uit gaat. Plaats uw bestelling voor 11.00 uur. 

Katalysator Ford C Max

Een nieuwe katalysator voor je Ford C Max nodig? Wij bieden ruim 3.800 katalysators aan op Katalysator.nl, zowel voor bedrijfswagens als personenauto’s. Een nieuwe katalysator voor je Ford C Max vinden is dan ook geen probleem!  

Waarom een katalysator voor je Ford C Max bestellen via Katalysator.nl?

Check hier welke onderdelen we voor jouw katalysator Ford C Max hebben, of vul hieronder je kenteken in om direct te vinden welke katalysators op jouw voertuig passen.
 

Zoek onderdelen toepasbaar op uw auto

Over de Ford C Max

De Ford C Max is in 2003 ontworpen voor de Europese markt en wordt geproduceerd door de Amerikaanse autofabrikant Ford.  De eerste generatie van deze compacte multi-purpose-vehicle (MPV) was verkrijgbaar als vijf- of zeven persoons auto en uitgerust met een benzine-, of dieselmotor. De Ford C Max kreeg in 2006 een update, met een make-over van het interieur en exterieur. Bovendien kwam de tweede generatie C-Max ook beschikbaar met een plug-in hybride motor. Deze uitvoering staat bekend als de C-Max Energi. Ondanks dat de praktische en veelzijdige kant van de Ford C Max, met een goede mix van prestatie, comfort, functionaliteit en betrouwbaarheid, is de auto niet meer geproduceerd na 2019.

Duurzaamheid en de katalysator

Heb je een Ford C Max met een katalysator, dan wordt deze bij een APK-controle goed nagekeken. Zowel voor de prestatie van je motor als voor het milieu is het belangrijk dat deze goed werkt. Het vermogen van de motor wordt namelijk minder bij een slechtwerkende katalysator, bovendien zal een slecht werkende katalysator je niet meer helpen bij het verminderen van de uitstoot van schadelijke stoffen. De Europese emissienormen zijn strenger geworden, waardoor het belangrijk is dat je Ford C Max een goed werkende katalysator heeft om ook aan deze normen te voldoen. De katalysator zet met behulp van een chemische reactie schadelijke uitlaatgassen om in minder schadelijke stoffen die ook op natuurlijke wijze in de atmosfeer voorkomen.

Vervanging katalysator Ford C Max

Heb je met je katalysator tussen de 80.000 en 150.000 kilometers gereden? Dan is het nodig is om deze te vervangen door een nieuwe. Je kunt er ook voor kiezen om de levensduur te verlengen en de katalysator die minder goed werkt, te laten reinigen of reviseren. De monteur van de garage zal je vertellen wanneer de katalysator moet worden vervangen. Je kunt er op dat moment voor kiezen om te gaan voor de duurzame weg van revisie, in plaats van vervanging. De katalysator is na de revisie weer zo goed als nieuw, en gaat nog een tijd extra mee. Laat je hierin wel adviseren door vakmensen, want zij weten wat verstandig en mogelijk is.

Prijs katalysator Ford C Max

Er zijn vrijwel altijd meerdere opties voor katalysatoren die op je auto passen, zo ook voor de Ford C Max. Vind hier een overzicht van de mogelijkheden in een passende katalysator Ford C Max. Je kan ook in onze tool hierboven het kenteken van je auto invoeren om eenzelfde overzicht in te zien.