WHATSAPP
06 1327 3502
0

Katalysator Fiat Ducato

Een nieuwe katalysator voor je Fiat Ducato regel je supersnel via katalysator.nl. Als specialist in katalysatoren hebben wij een keuze uit meer dan 3.800 katalysators voor bedrijfswagens en personenwagens van alle grote automerken. Ook de Fiat Ducato katalysator hebben wij in voorraad.

Drie redenen om bij Katalysator.nl te bestellen:

Bekijk hier alle mogelijkheden voor een Fiat Ducato van Katalysator.nl of voer hier je kenteken in om direct het juiste onderdeel te bestellen.

Zoek onderdelen toepasbaar op uw auto

Over de Fiat Ducato

De Fiat Ducato is een populaire bestelwagen uit het middensegment van de Italiaanse fabrikant Fiat. Sinds de bestelwagen in 1981 op de markt kwam is deze uitgegroeid tot één van de populairste bestelwagens in Europa. Hij is geschikt voor verschillende doeleinden doordat het voertuig verkrijgbaar is als voertuig met een open laadbak, gesloten bestelwagen, maar ook als chassis cabine. Vanwege de grote laadruimte en het hoge laadvermogen is de bestelwagen ontzettend praktische bestelwagen. De nieuwste generatie werd op de markt gebracht in 2014, uitgerust met nieuwe technologieën. Daarbij zijn deze nieuwe uitvoeringen verkrijgbaar met diverse mogelijkheden in dieselmotoren, waardoor de bestelbus zuiniger en milieuvriendelijker is dan zijn voorgangers.

Milieuvriendelijk

Die milieuvriendelijkheid van de Fiat Ducato komt mede door de katalysator. Bij het gebruik van de bestelwagen zorgt deze katalysator ervoor dat de slechtste stoffen worden omgezet in stikstofgas, waterstof, en koolstofdioxide voordat deze in de buitenlucht terechtkomen. Hierdoor kan een katalysator bijdragen aan het voldoen aan de gestelde Europese emissienormen die betrekking hebben op luchtvervuiling. Vooral bij een bestelwagen die veel gebruikt wordt is het daarom een verstandige keuze om te investeren in een goede katalysator Fiat Ducato.

Katalysator vervangen

Na een bepaalde periode – meestal tussen de 80.000 en 150.000 gereden kilometers – moet een katalysator vervangen worden. In de tussentijd is het verstandig om hem regelmatig te laten controleren en waar nodig te laten reinigen. Hierdoor gaat de katalysator langere tijd mee en draagt het op die manier dubbel bij aan de duurzaamheid van de auto als geheel.

Prijs katalysator Fiat Ducato

Voor de Fiat Ducato zijn er verschillende mogelijkheden in passende katalysators. Dit is ook afhankelijk van het bouwjaar en het model. Vind hier de mogelijkheden voor jouw Fiat Ducato of voer via de online tool het kenteken van jouw auto in om alle passende katalysatoren in te zien.